Meniul zilei

Imprimare PDF
18E de incercat ciolanul cu varza a la Taverna. Spuneti un “da!” hotarat pentru pastrama de berbecut si puiul taranesc cu ardei si ceapa. Ne-a mai placut mult si tochitura dobrogeana, langa care merge o strachina cu castraveciori sau alta muratura de casa. Bineinteles alaturi de paharelele de vin de rigoare.

Pe final nu putea lipsi un desert imbietor cu fructe. Nu poti sti cat de savuroasa este decat dupa ce gusti tarta cu mere, inghetata si scortisoara propusa de Restaurant DRISTOR. Tentanta este si placinta cu mere si branza. Cremoasa, gust intens, potrivit de dulce si “light” per total. O seara frumoasa se incheie sorbind din Vinul Cavalerului. Revenim maine la pranz. Deja vad cei 32 cm de pizza burdusita cu bunatati…sau poate luam un meniul zilei.

Maestrul bucatar recomanda specialitatile casei: - Ciolan cu varza a la Taverna - Pastrama de berbecut - Tochitura dobrogeana - Pui Taranesc cu ardei si ceapa - Tarta cu mere, inghetata si scortisoara - Vinul cavalerului - Chateau Cotnari.

Special Pentru Dumneavoastra!

Va puteti alege si compune propriul meniu folosind Meniul Zilei din partea dreapta a paginii sau chiar ne puteti spune ce preferinte aveti si va putem organiza un meniu personalizat
Special Pentru Dumneavoastra!

Cine suntem noi

De ceva vreme, cativa ani, facem fata celor mai exigente cereri din bucataria restaurantului traditional, si credeti-ne pe cuvant ne-au trecut pragul destul de multe persoane cu cele mai diversificate cereri astfel noi imbunatatind meniul si oferindu-i fiecarei persoane cel mai "Delicios Meniu" mult asteptat. Mai mult...

Abonare Newsletter

*  Adresa de email:
Restaurant DRISTOR
(Langa Metrou Dristor)
Telefon: 0762904823, 0728975774, 0784552288, 0724552288
Optiuni : plasma, parcare 10 locuri, terasa
Orar: 10:00 – 24:00